Update carnaval 2021

De corona pandemie houdt ons inmiddels al maanden bezig. In een normale situatie zou de organisatie van dit volksfeest in Sevenum inmiddels in volle gang zijn. In plaats daarvan zijn we bezig met het nadenken over alternatieve manieren om de “carnavalsbelaeving” in de eerste maanden van 2021 toch naar Sevenum te brengen.

Prins 2021
Samen met de gemeente en alle andere carnavalsverenigingen uit Horst aan de Maas is op 23 september besloten om geen prinsen uit te roepen in de gemeente. CV Dun Ezelskop zal in 2021 dus geen prins benoemen.

Alternatieven
Hoe het corona virus zich gaat ontwikkelen is voor iedereen een vraagteken. Momenteel zijn we bezig om met onze commissies en leden te zoeken naar alternatieven die mogelijk zijn met de huidige maatregelen.

Een carnaval zoals we gewend zijn zal hoogstwaarschijnlijk niet mogelijk zijn. Het organiseren van activiteiten op een leuke en vooral veilige manier vergt veel creativiteit en aanpassingsvermogen. Daarom vragen wij niet alleen aan onze leden en commissieleden om mee te denken, maar ook aan jullie, alle “Zaerumse Aezels”!

Dus heb je ideeën? Contact ons via onderstaande button.