Prins Mischa I (Raedts) en Adjudanten Jos en Steff

Prinsenbal

Op zaterdag 25 januari, in een overvolle Aezelsstal riep vorst Joep Everts zijn eerste heerser van ut Aezelsriek uit. Na een spectaculaire show volledig in het thema van de Lion King kwam Mischa I (Raedts) uit als 67e prins van CV Dun Ezelskop. Aan zijn zijde staan Jos Raedts en Steff Kersten als adjudanten.

Trio

Mischa woont samen met zijn vriendin Kim aan de Helenaveenseweg in Sevenum waar ook zijn eigen bedrijf is gevestigd, Mts Raedts/Rubie akkerbouw en gewasverzorging.

Adjudant Jos Raedts is geboren in Evertsoord en woont al jaren samen met Esther van Enckevort in Sevenum. Jos is werkzaam bij zijn eigen bedrijf Raedts Agro en Agrizo.

Steff Kersten en Mischa zijn vrienden sinds de luiers. Steff werkt bij Dinissen en is in zijn vrije tijd tevens ijzerbewerker en een graag geziene gast bij de Sevenumse kroegen.

Spreuk

2020 zal dit trio de kar gaan trekken, samen met de jeugdcarnaval en het borebroelufsgezelchap van Jongeren Gilde. Prins Mischa I en adjudanten Jos en Steff gaan voorop met de spreuk: “Volle petat los, met Mischa, Steff en Jos!”