Jos Raedts en Celina Smits boerenbruidspaar CV Dun Ezelskop

Jongeren Gilde 75 jaar

Jongeren Gilde Sevenum (Jong Nederland Sevenum) bestaat in 2020 75 jaar, reden voor feest. Daarom organiseert de stichting de boerenbruiloft bij Carnavalsvereniging Dun Ezelskop in Sevenum.

Verlovingsbal

Het gezelschap presenteerde zich op vrijdag 17 januari 2020 bij Café Breurs die voor deze jaarlijkse gelegenheid samen werken met Café Croes Moeke.

Voor een goed gevulde zaal presenteerde het gezelschap van Jongeren Gilde Sevenum zich op een ludieke wijze. In de apotheose van het verlovingsbal bleven Jos Raedts en Twan van Lier over als heren die konden kiezen tussen een aantal mooie “boerendochters” uiteindelijk ging Jos Raedts op de knieën voor Celina Smits en was het paar voor 2020 geboren.

Boerenbruiloft

Op carnavalszondag, 23 februari 2020 zal het stel in het onaech verbonden worden in de Wingerd in Sevenum vanaf 15:11 uur. Aaneensluitend is er een gelegenheid om het paar en het gezelschap een handje te geven. De avond zal verder gevuld worden met muziek van Sjloetingstied, diverse Sevenumse artiesten en DJ John Groetelaars.