Freek I (Ummenthun) 69e Prins CV Dun Ezelskop

Op zaterdag 13 januari 2024 is de prins van het “Ezelsriek” uitgeroepen. Prins Freek I [Ummenthun] zal dit jaar samen met zijn adjudanten Roy Cox en Guus Hermkens voorop gaan.

Freek I werd uitgeroepen in een volle Ezelsstal onder begeleiding van een spectaculaire show geheel in thema van de “North Pole”, het Carnavalsthema dit jaar in het “Ezelsriek”.

Het 69e trio van Dun Ezelskop wordt bijgestaan door Vorst Joep Everts, Ceremoniemeester Willem Jakobs, de Raod van Elluf en hun “megjes”.

Prins Freek Ummenthun, 30 jaar. Is werkzaam als gym leraar bij Dynamiek scholengroep. In zijn vrije tijd is hij veel te vinden op de speedway circuits door het hele land. Houd van een goede reis of vakantie en is actief als speler van zaalvoetbal Zaerum 2. 

Adj. Roy Cox, 29 jaar. Is werkzaam als metselaar bij aannemersbedrijf Mark van Lier. Ook Roy is fanatiek bij stockcar. Daarnaast is Roy fanatiek met hardlopen en MudMasters.

Adj. Guus Hermkens, 29 jaar. Werkzaam bij Geevi interieur en standbouw. Trotste papa van Dex en babytje Cas van 10 dagen oud. En natuurlijk is ook Guus fanatiek bij stockcar racen en de vrije tijd die dan nog over is…. is Guus te vinden bij brandweer Sevenum.