En dan ineens is er toch carnaval…wie had dat verwacht?

Afgelopen november leek niets erop dat carnaval in 2022 groots gevierd zou kunnen worden. Omdat evenementen waarschijnlijk weer niet mogelijk zouden zijn hebben we toen in gezamenlijkheid besloten geen prinselijke trio’s uit te roepen in Horst aan de Maas. Als vereniging hebben we vervolgens ingezet op een alternatief programma in de vorm van Theike TV en mochten de maatregelen het toch toelaten de Zaerumse horeca zoveel als mogelijk te gunnen met de carnavalsdagen.

Dat het uiteindelijk zo uit zou gaan pakken hadden ook wij zeker niet verwacht. Deze carnaval komt als een cadeau voor velen! Na twee jaar van gedeeltelijke sluiting kijken wij er dan ook enorm naar uit om elkaar weer te zien en hopen we er samen met de horeca een mooi feest van te gaan maken in Zaerum.

Gezien de versoepelingen hebben we daarom ook besloten Theike TV af te lassen. Theike TV is opgezet om carnaval vanuit “thuis” te vieren. Dat geldt zowel voor kijkers van Theike TV maar zeker ook voor de deelnemers en artiesten. Uiteraard willen wij iedereen die afgelopen maanden betrokken is geweest bij de voorbereidingen rondom Theike TV heel erg bedanken voor alle inzet, deze was echt top!

Tot slot willen we iedereen ontzettend mooie carnavalsdagen toewensen. Geniet van alles en maak er samen wat moois van en bovenal, blijf vooral gezond!

 Bestuur c.v. dun Ezelskop