Eerste “polonaisestok” van Chrit Lommen overhandigd

POLONAISESTOK CHRIT LOMMEN

Op de brunch voor commissieleden, oud prinsen, raad van elf en sponsoren heeft de vrouw van onze eerste prins Chrit Lommen, Johanna de eerste polonaisestok overhandigd aan de vereniging ter gelegenheid van het 6X11 jubileum.

Johanna wilde voor het jubileum iets moois schenken aan de vereniging. En overhandigde de in 1954 geïmproviseerde scepter aan voorzitter Daan Salet om deze tentoon te stellen in het museum.

Namens de vereniging willen wij Johanna bedanken voor dit geweldig stukje geschiedenis in ons museum.

JACQUES & SANDRA IN HET ZONNETJE GEZET

Jacques van de Rijdt is sinds dit jaar gestopt bij de optochtcommissie en was een grote aanwinst voor de vereniging. Jacques ontving op de brunch een speciaal voor hem ontworpen speldje voor zijn verdienste binnen de vereniging.

Sandra Spreeuwenberg is de drijvende kracht binnen de dansgarde als het gaat om kleding en het maken/ontwerpen hiervan. Sandra heeft voor haar inzet en harde werk ook een mooi aandenken gekregen. Sandra blijft nog wel actief binnen de dansgarde.

Jacques & Trees, Sandra & Twan, hartelijk dank voor jullie inzet!

VRIJWILLIGERS

Personen als Jacques en Sandra zijn de kern van onze vereniging, de vrijwilligers. Wil jij ook bijdragen aan de carnaval in Sevenum en misschien wel lid worden van één van onze commissies? Stuur ons dan eens een berichtje via info@ezelskop.nl. Je mag ons natuurlijk ook altijd eens aanspreken tijdens de carnaval!